Fast Company Türkiye Kurucusu M. Rauf Ateş, “hoş geldiniz” konuşmasında, yeni yıla yaklaşırken 2026’nın etkinlik takvimi hakkında bilgi verdi.

Rauf Ateş’in sorularını yanıtlayan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, “Yapay zeka döneminde ‘insan dokunuşu’ çok daha kritik hale gelecek” dedi.

INSPARK Sektör Lideri Şükra Can Baltay, katılımcılara “Ajanlar, Müşteri Deneyimini Yeniden Tanımlıyor” başlıklı, yapay zeka çözümlerinin içeriğine ilişkin sunumunu yaptı.

Hopi CEO’su Elif Şatıroğlu’nun yönettiği panelde; Burak Ertaş (sahibinden.com), Özarslan Tangün (Enterprise Türkiye) ve Türkay Oktay (Ayvens Türkiye), 2026’ya ilişkin öngörülerini ve hedeflerini paylaştı.

ING Hubs Türkiye CEO’su Emre Danacı, Fast Company Yazı İşleri Müdürü Mehtap Demir’in sorularını yanıtladı ve yapay zeka alanında yaşanan ve yaşanması muhtemel gelişmeleri paylaştı.

Nisan 2025’te Ülker’de CEO’luk koltuğuna oturan Özgür Kölükfakı, Fast Company editörlerinden Güldeniz Ayral’ın sorularını yanıtladı ve yeni döneme ilişkin ajandasındaki öncelikleri paylaştı.

“Sürdürülebilir Liderlik” başlıklı oturumda Özlem Kalkan’ın (Oredata) sorularını yanıtlayan Alternatifbank Genel Müdürü Ozan Kırmızı, engelsiz bankacılık başta olmak üzere sürdürülebilirlik alanında banka olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.
4 Aralık sabahı CEO Council toplantısına büyük ilgi gösteren iş insanları, özellikle 2026 yılı beklentilerinin nasıl şekilleneceğini, tahminleri ve öngörüleri büyük bir merakla dinledi.


