in

Ekonomi haftası başladı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Markalaşma Kulübü bünyesinde çalışmaları yapılan ve 22 Şubat – 4 Nisan arasında gerçekleştireceğimiz Yolculuk adını verdiğimiz etkinliğimiz; sanat, trend, girişimcilik ve ekonomi ana başlıklarıyla beraber gerçekleşecektir. Konuşmacılarımızın başarı yolculuklarını anlatacakları, haftalara özel etkinliklerin ve yarışmaların gerçekleşeceği projemizle katılımcılarımızla buluşuyoruz.

Kategorilere ayırdığımız haftalarımız, alanında ilgili ve başarılı simaları ağırlayarak kitlelerin, “Sektördeki zorluklar nelerdir?”, “Karşılaştığınız engellerle nasıl başa çıktınız?, “Vazgeçtiğiniz noktalar oldu mu?, “Başarınızın temeli nedir?” gibi sorularına cevaplar verilmeye çalışılacaktır. Yolculuk projesi kapsamında gerçekleştireceğimiz her şey içinde bulunduğumuz pandemi sürecinden dolayı kulübümüze ait yayın organlarında ücretsiz olarak gerçekleşecektir.

Yazar: Fast Company Türkiye

©Fast Company Dergisi, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş. tarafından Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun şekilde yayınlanmaktadır. Fast Company’nin isim hakkı ABD’de Mansueto Ventures’a, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş.’ye aittir. Dergide yayınlanan yazı, tablo, fotoğraf ve görsellerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sirket-doktoru-pizza-

Pizza Hut’ın kurucusu ölmeden önce ne yapıyordu?

etki-pesinde

Etki peşinde