in

Business Awards 2021

Fast Company’nin başlattığı Business Awards dergisinin ikincisiyle birlikteyiz. Yıllar geçtikçe Türk iş dünyasında “ödül” konusuna daha stratejik bir düzeyde yaklaşılıyor. Kurumsal iletişim bölümleri dahil olmak üzere ilgili liderler, müşterileri başta olmak üzere ekosistem için anlamlı olacak ödül programlarına odaklanıyorlar. Artık her önüne gelen ödül programına değil, iş stratejilerine uygun, temeli güçlü ödülleri hedefliyorlar. Bunu ilerleyen bölümlerde okuyacağınız söyleşi ve analizlerde de göreceksiniz.

Bu yıl yine Business Awards dergisine çok yüksek ilgi oldu. Tatile ve bayrama denk gelmesine rağmen özel dergiye katılan bütün iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz. Gelecek sayıda Fast Company ile birlikte IMPACT dergisini yayınlayacağız. Geçen yıl “tüm zamanların” rekoru ile tamamlamıştık. Bu yıl da sizlerin katkısıyla iyi bir dergi yapacağımıza inanıyoruz.

DERGİYİ BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ

Yazar: Fast Company Türkiye

©Fast Company Dergisi, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş. tarafından Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun şekilde yayınlanmaktadır. Fast Company’nin isim hakkı ABD’de Mansueto Ventures’a, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş.’ye aittir. Dergide yayınlanan yazı, tablo, fotoğraf ve görsellerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tasarruf-finansmani

Tasarruf Finansmanı

“Dijital Burun”lar orman yangınlarını önleyebilir