in

Digital Companies

Bankacılıktan üretime, perakendeden sigortaya önde gelen şirketlerin liderleri, büyük dijital dönüşümü, teknoloji döneminde marka stratejilerini ve yeni dönem planlarını anlatıyor.

FAST Company’nin en yeni ve önümüzdeki dönemde yaşatacağımız Digital Companies ekiyle karşınızdayız… Amacımız, her sektörden şirket ve markanın başarı öykülerini paylaşmak, bu alandaki gelişmeler ile yenilikleri ortaya koymaktı. 

Tahminlerimizin üzerinde ilgiyle karşılaştık, rekor sayıda şirket stratejisiyle bu önemli dergide yerini aldı. Bu dergiyi alan okurumuz, aynı anda 50’nin üzerinde şirketin/markanın deneyimlerini okuma şansını bulacak. Kalıcı bir dergi olduğunu düşünüyoruz. Tekrar bütün şirketlere ve liderlerine destekleri için teşekkür ediyoruz. 

DERGİYİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN 

Yazar: Fast Company Türkiye

©Fast Company Dergisi, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş. tarafından Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun şekilde yayınlanmaktadır. Fast Company’nin isim hakkı ABD’de Mansueto Ventures’a, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş.’ye aittir. Dergide yayınlanan yazı, tablo, fotoğraf ve görsellerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

verimlilik arastirmasi

Verimlilik Araştırması: Pandemi Edisyonu

eren-bali-saglik

Eren Bali: “Sağlıkta global şirket yaratacağız”