in

Petrol Ofisi’nden mesaj!

Petrol Ofisi Grubu olarak; kamu, sivil toplum ve özel sektör paydaşlarımızla birlikte, deprem felaketinin yaralarını sarabilmek ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam ediyoruz.

Bu kapsamda bölgeye 100 milyon TL’lik kaynak aktardık. Bu çerçevede 5 milyon litrelik akaryakıtı afet bölgesindeki 10 ilimizde yer alan istasyonlarımızdan kademeli olarak AFAD’ın bilabedel kullanımına sunuyoruz. Bilabedel yardımlarımız dışında valilikler ve kaymakamlıkların yönlendirdiği lokasyonlara mobil ikmal noktalarımız ile kesintisiz enerji de sunuyoruz. Depremzedelerin konakladıkları ve kamu kuruluşları tarafından belirlenen alanlara aydınlatma ve ısınma için 10 ton fuel oil ve kalyak sevk ederek enerji temini sağladık. Bugüne kadar afet bölgesine 1077 tankerimizle 25 milyon litre yakıt ikmali gerçekleştirdik, bölgedeki yardım uçakları trafiğinin sorunsuz ilerlemesi için toplam 450 uçağa 4.050.000 litre yakıt ikmali yaptık. Birlik ve dayanışma ruhu ile bu zor günlerin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Oluşabilecek tüm ihtiyaçları karşılamak için desteklerimiz devam edecek.

Yazar: Fast Company Türkiye

©Fast Company Dergisi, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş. tarafından Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun şekilde yayınlanmaktadır. Fast Company’nin isim hakkı ABD’de Mansueto Ventures’a, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş.’ye aittir. Dergide yayınlanan yazı, tablo, fotoğraf ve görsellerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Koç Holding’ten mesaj var!

İş Bankası Grubu’ndan deprem bölgesine 10 milyar TL’lik destek