in

Getir’in değeri 800 milyon dolara ulaştı

Girişimci Nazım Salur tarafından 5 yıl önce kurulan, Getir’e, 100 milyon dolar civarında yeni yatırım geliyor…

Edindiğimiz bilgiye göre, şirket değerlemesi 700 milyon doların üzerinden yapılacak ve şirkete enjekte edilecek 100 milyon doları aşması beklenen yeni fonla birlikte, değerleme 800 milyon doların üzerine çıkabilecek.

Fast Company tarafından Türkiye’de ilk kez yapılan Türkiye’nin En İnovatif Şirketleri araştırmasında ilk sırada seçilen Getir, böylece ‘unicorn’ şirketler ligine bir adım daha yaklaşmış olacak. Edindiğimiz bilgiye göre, imzalar önümüzdeki bir hafta içinde atılması bekleniyor. Çoğunluğu yabancı kaynaklı fonların yanı sıra Türk yatırımcıların da bu artışta yer alacağı bilgisine ulaştık. Ancak, yatırımcı olacak fon ve girişimcilerin isimlerine henüz ulaşamadık.

Yazar: Fast Company Türkiye

©Fast Company Dergisi, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş. tarafından Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun şekilde yayınlanmaktadır. Fast Company’nin isim hakkı ABD’de Mansueto Ventures’a, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş.’ye aittir. Dergide yayınlanan yazı, tablo, fotoğraf ve görsellerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Human-Focused-New-Period

Human Oriented New Era

Annie’s’in-Tarim-Hamlesi

Annie’s’in Tarım Hamlesi