in

Loop Summit başlıyor

Çalışan esenliği platformu Wellbees tarafından düzenlenen LOOP Summit (LOOP Zirvesi), üçüncü yılında wellbeing experience (esenlik deneyimi) temasıyla gerçekleşecek.

7, 14, 21 ve 28 Ekim tarihlerinde çevrim içi platformda düzenlenecek ücretsiz etkinliğin konuşmacıları arasında Coca Cola Company Emekli Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Muhtar Kent, VakıfBank Spor Kulubü & Türk Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, Takeda Çalışan Deneyimi Başkanı ve SESIL PIR Consulting GmbH Kurucusu Sesil Pir, Amerikalı Yazar ve Oyun Tasarımcısı Jane McGonigal ile Öğrenme Lideri, Yazar ve Çevik İK Hareketi Öncüsü Natal Dank da yer alıyor.

Covid-19 pandemisiyle birlikte değişen çalışma modelleri, şirketlerin wellbeing (esenlik) çalışmalarını da yeniden gözden geçirmelerine yol açtı. Geçmişte ağırlıklı olarak ofis içinde veya ofis dışında toplu olarak yapılan etkinliklerin yerini, uzaktan çalışma modeline geçen çalışanların mutluluğunu ve bağlılığını artırmaya yönelik çözümler almaya başladı. Çalışan esenliği platformu Wellbees, bu değişimden yola çıkarak bu yıl üçüncü kez düzenlediği LOOP Summit’i (LOOP Zirvesi) wellbeing experience (esenlik deneyimi) temasıyla gerçekleştirecek.

Kurumsal esenliğin yalnızca insan kaynaklarının değil tüm organizasyonun sorumluluğunda olduğu anlayışıyla hareket eden Wellbees, LOOP Summit’te Türkiye’den ve yurt dışından farklı uzmanlık alanlarına sahip profesyonelleri bir araya getirecek. Ekim ayı boyunca her Perşembe düzenlenecek etkinlikte konuşmacılar, çalışan deneyimini esenlik merceğinden izleyicilerle paylaşacak.

İlki “Verimlilik x Esenlik” temasıyla 7 Ekim’de düzenlenecek etkinliğin açılışını Coca Cola Company Emekli Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Muhtar Kent yapacak. Takeda Çalışan Deneyimi Başkanı ve SESIL PIR Consulting GmbH Kurucusu Sesil Pir ve Öğrenme Lideri, Yazar ve Çevik İK Hareketi Öncüsü Natal Dank da ilk haftanın konuşmacıları arasında yer alacak. İngiliz Girişimci, Danışman, Yazar Julia Hobsbawm ile başlayacak “Takım Yönetimi x Esenlik” temalı 14 Ekim programında ise aralarında VakıfBank Spor Kulubü ve Türk Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, Yazar & Hikaye Anlatıcısı Elif Şafak ve Global Meaning Institute Kurucu Ortağı ve Yazar Alex Pattakos’un da olduğu konuşmacılar bulunacak.

Gallup Araştırma & Strateji Direktörü Ben Wigert ve Learn to Live Müşteri Başarı Direktörü Scott Dinwiddie’nin aralarında olduğu isimler 21 Ekim’de düzenlenecek “Bağlılık x Esenlik” temalı programda deneyimlerini paylaşacak. “Ödüllendirme x Esenlik” temasıyla 28 Ekim’de düzenlenecek dördüncü ve son hafta programına ise Amerikalı Yazar ve Oyun Tasarımcısı Jane McGonigal ve Josh Bersin Academy Araştırma Direktörü Janet Mertens gibi isimler katılım gösterecek.

LOOP Summit’te dört hafta boyunca konuşmacıların yanı sıra atölye çalışması ve çeşitli oturumlar da yapılacak. İlk yıl İstanbul’da düzenlenen zirve, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da pandemi nedeniyle çevrim içi ortamda gerçekleşecek. Etkinliğe loopsummit.com/tr adresi üzerinden ücretsiz olarak kayıt olunabilir.

Yazar: Fast Company Türkiye

©Fast Company Dergisi, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş. tarafından Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun şekilde yayınlanmaktadır. Fast Company’nin isim hakkı ABD’de Mansueto Ventures’a, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş.’ye aittir. Dergide yayınlanan yazı, tablo, fotoğraf ve görsellerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

bildigimiz-yonetimin-sonu

Bildiğimiz yönetimin sonuna geldik!

eti-toprak

Toprağın 60 yıllık ömrü kaldı!