in

Patiwiss, depremzedeleri işe alıyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla başlatılan yardım çalışmalarına ‘Patiswiss’ destek olmak icin seferber oldu..

Patiswiss Çikolata sahibi Elif Aslı Yıldız: “İlk etapta 1 milyon TL AFAD’ a nakdi yardım yaptık. Yardımlara devam edeceğiz. 100 depremzedeyi işe almak istiyoruz. Ankara’daki fabrikamızda hemen başlayabilirler, Patiswiss çikolata olarak bir gün değil her gün yanınızda olduğumuzu bildirmek isteriz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza mümkün olan her konuda yardım sağlamaya çalışıyoruz. Ankara’daki fabrikamızda öncelikli olarak depremzede vatandaşlarımız olmak üzere farklı pozisyonlarda 100 kişilik işe alımı yapılacaktır” dedi.

Patiswiss Çikolata’ nın yüksek proteinli çilekli ve hurma barları depremzedelere ve çocuklara her gün düzenli olarak gönderiliyor.

 

Yazar: Fast Company Türkiye

©Fast Company Dergisi, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş. tarafından Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun şekilde yayınlanmaktadır. Fast Company’nin isim hakkı ABD’de Mansueto Ventures’a, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş.’ye aittir. Dergide yayınlanan yazı, tablo, fotoğraf ve görsellerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Genç istihdam seferberliği başlıyor

ege-yapı

Ege Yapı’dan yeni nesi projeler