in

Vodafone ve Riot Games’ten yeni işbirliği

vodafone-ve-riot-games

Vodafone FreeZone, Riot Games ile yaptığı işbirliği ile gençlere sınırsız bir oyun deneyimi yaşatmayı hedefliyor. FreeZone’lu gençlere hediye olarak verdiği oyun faydalarına ek olarak, paketlerinde bulunan ve kotadan yemeyen oyun uygulamaları yönüne, ücret değişikliği olmadan, “League of Legends: Wild Rift” mobil oyununu da ekledi. Böylece FreeZone’lular, kotadan yemeyen daha fazla oyun uygulamasına sahip olabiliyor. “Wild Rift” oyunu sadece Vodafone FreeZone paketlerinde internetinden yemeden ve en düşük ping garantisiyle oynanabiliyor.

Mevcut mobil altyapısını daha hızlı, daha esnek ve gecikme süresi daha düşük bir yapıya kavuşturan Vodafone, sunduğu Garantili Bit Hızı özelliğiyle, şebekesinde önceliklendirilen FreeZone’lulara “Wild Rift” oyununu en düşük ping garantisiyle oynama imkanı sunuyor. Şirketler, bu kapsamda Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek olan 5G Wild Rift Mobil Turnuvası’nı da düzenleyecek. “Vodafone FreeZone Wild Rift 5G Turnuvası” adıyla 30 Haziran’da düzenlenecek etkinlik, 5G üzerinden canlı yayınlanacak.

Bu işbirliğine ilişkin detayları, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin ve Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Erdinç İyikul, düzenlenen online toplantıda anlattı.

“Yeni bir oyun faydası”

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, bu işbirliğine dair hedeflerini şöyle paylaştı: “4 yıldır iş ortağımız olan Riot Games ile gençlere yeni bir oyun faydası sunmak üzere harekete geçtik. FreeZone’luların paketlerinde bulunan ve kotadan yemeyen oyun uygulamaları yönüne, hiçbir ücret değişikliği olmadan, ‘League of Legends: Wild Rift’ mobil oyununu ekledik.

‘Wild Rift’ oyunu sadece Vodafone FreeZone paketlerinde internetinden yemeden oynanabiliyor. Sunduğumuz Garantili Bit Hızı özelliğiyle, şebekemizde önceliklendirilen FreeZone’lular bu oyunu oynarken en düşük ping garantisine sahip oluyor. Ayrıca, Riot Games ile birlikte ülkemizin ilk 5G Wild Rift Mobil Turnuvası’nı da düzenleyeceğiz. ‘Wild Rift’ işbirliğimizle sektörde yeni bir sayfa açacak olmanın heyecanı içindeyiz. Tüm oyunseverleri turnuvamızı takip etmeye davet ediyoruz.”

“Oyuncu deneyimi merkezde”

Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Erdinç İyikul ise şöyle konuştu: “Geçmişte de birlikte oyuncularımıza pek çok yenilik sunduğumuz Vodafone FreeZone markasıyla yeni bir işbirliğine daha imza atmaktan çok mutluyuz. Merkezinde ‘oyuncu deneyimi’ olan bir şirket olarak, bu işbirliğiyle oyuncularımıza ve sektörümüze sunduğumuz faydayı büyütmeyi hedefliyoruz. Riot Games Türkiye olarak her zaman oyuncularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Yazar: Fast Company Türkiye

©Fast Company Dergisi, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş. tarafından Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun şekilde yayınlanmaktadır. Fast Company’nin isim hakkı ABD’de Mansueto Ventures’a, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş.’ye aittir. Dergide yayınlanan yazı, tablo, fotoğraf ve görsellerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kevin-Roberts---Yeni-bir-normal

“Yeni bir ‘normal’ değil, yeni bir ‘anormal’ olacak”

HPE’den-Uçtan-Buluta-Devrini-Güçlendirecek-Yenilikler

HPE’den Uçtan Buluta Devrini Güçlendirecek Yenilikler