in

İş Bankası’na Yeni Genel Müdür

is-bankasi'na-yeni-genel-mudur

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, bu sabah gerçekleşen basın toplantısında Mart ayı itibarıyla görevi bırakacağını açıkladı. Bali, kararını şöyle ifade etti: “Genel müdürlük görevimi Mart ayının sonlarında yapılacak olan genel kurul tarihi itibarıyla bırakacağım. Görevi resmi kurum ve yetkili kurulların da uygun görmesi halinde Genel Müdür Yardımcımız Sayın Hakan Aran üstlenecek.”

1990 yılında İş Bankası’nda ‘Yazılım Uzmanı’ olarak göreve başlayan Aran, 2005 yılında ‘Yazılım Geliştirme Bölüm Müdürü’ olmuş, 2008 yılında da bankanın genel müdür yardımcılığına görevine getirilmişti.

Operasyonlardan, dijital bankacılıktan ve teknolojiden sorumlu olarak İş Bankası’nın dönüşüm programlarını yöneten, İş Bankası Rusya YK Başkanlığı, Anadolu Sigorta YK Başkan Vekilliği, Türk Telekom YK üyeliği görevlerinde bulunmuş, halen SoftTech, LiveWell, GullsEye şirketlerinin YK Başkanı, Munzam Sandık Vakfı YK üyesi ve İş Bankası’nda teknolojiden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev yapıyor.

Yazar: Fast Company Türkiye

©Fast Company Dergisi, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş. tarafından Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun şekilde yayınlanmaktadır. Fast Company’nin isim hakkı ABD’de Mansueto Ventures’a, Türkiye’de Fast Dergi Yayıncılık A.Ş.’ye aittir. Dergide yayınlanan yazı, tablo, fotoğraf ve görsellerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

girisimci

Girişimcilik yolculuğunda yeni model: Venture Building

enerjinin-kritik-orani

Enerjinin kritik oranı